نکات مهم معماری مهد کودک
مهد کودک به عنوان خانه بازی و خانه دوم کودکان شناخته می شود. زیرا زمان زیادی را در آنجا هستند و در آن جا رشد می کنند. به همین علت فضای مهدکودک باید به طوری طراحی شود تا برای کودکان جذاب و خواستنی باشد. اگر طراحی مهد کودک مناسب باشد می تواند احساسات کودکان را به خوبی شکل دهد و خلاقیت آن ها را شکوفا کند. اما در طراحی مهدکودک باید نکاتی رعایت شود تا کودکان ترغیب شوند مدت زیادی را در آنجا باشند. این نکات را در ادامه خواهیم گفت.
در طراحی مهد کودک سه بخش اصلی وجود دارد که باید به آن ها دقت زیادی داشت. بخش کودکان، عوامل و والدین از سه بخش اصلی مهدکودک می باشد. بخش عوامل باید جوری نقشه کشی شود تا برای افراد جا کافی باشد. برای کودکان هم باید طوری طراحی شود که وسایل بازی کمی برای بازی کردن کودکان باشد. همچنان باید از رنگ های معتدل در دیوارها استفاده شود. علاوه بر آن ابرهایی هم که در زمین هم می باشد باید از همین رنگ ها باشد.
همچنان در هنگام طراحی مهدکودک درب های خروجی و ورودی باید در جایی قرار بگیرد تا در دسترس باشد و کودکان در صورت لزوم سریعا بتوانند مکان را ترک کنند.
برای طراحی باید به اصول مهمی دقت داشت. این اصول مهم در طراحی مهد کودک عبارت اند از:
طراحی ساختمان مهد کودک
این نکات بسیار در طراحی مهدکودک بسیار مهم است. زیرا در صورت رعایت نکردن این اصول ممکن است در بعضی مواقع سلامت کودکان به خطر بیفتد. همچنان به دلیل آنکه ساعات زیادی را در مهدکودک هستند، همواره در فضا جنبش دارند. اگر این جنبش در فضای مناسب باشد، موجب رشد خلاقیت و ذهن کودکان می شود و تاثیر زیادی در کودکان دارد.
این اصولی که در طراحی مهد کودک گفتیم باید رعایت شوند، برای هدف های خاصی می باشند. این اهداف مهمی که برای طراحی می باشد؛ ایجاد فضای مناسب برای آموزش، پرورش، تفریح و رشد خلاقیت می باشد. همچنان یکی دیگر از اهداف طراحی مهد کودک آن است که یک مکان جداگانه برای کودکان باشد که بتوانند در آنجا تخیلات خود را گسترش دهند تا باعث فعال تر شدن مغز آن ها شود.
معماری مهد کودک بسیار حساس است. زیرا اگر معماری درست نباشد، فضای ساختمان مناسب کودکان نمی باشد. معماری ساختمان هم مربوط به طراحی مهد کودک می باشد. اولین نکته در معمار ساختمان این است که راه ورود و خروج در ساختمان باید هم سطح باشد. همچنان باید اجزای داخلی طوری باشد که بالا رفتن از آن ها دشوار باشد تا کودکان نتوانند از آن ها بالا بروند. همچنان دستگیره درب های خروجی باید در ارتفاع یک و نیم متری قرار بگیرند تا کودکان نتوانند درب ها را باز کنند و به بیرون روند.
اصول مهم نقشه کشی مهد کودک
علاوه بر این موارد، در تمام اتاق ها هواش و سیستم تهویه باشد و اتاق ها هم از راه iphone به اتاق مدیر وصل باشد تا راه ارتباطی به آسانی انجام شود. همچنان هر شش ماه باید چیدمان ساختمان عوض شود. رعایت این نکات موجب دوست داشتنی و امن تر شدن فضای مهد کودک می شود.
در طراحی مهد کودک، فضای داخلی آن هم بسیار اهمیت دارد. در طراحی داخلی ساختمان باید از رنگ های شاد و مختلف استفاده شود. لاز است بدانید هر کدام از رنگ ها در روانشناسی بر روی کودکان تاثیرات مختلفی می گذارد. به عنوان مثال قرمز باعث افزایش تغذیه، زرد افزایش خلاقیت و آبی موجب ایجاد آرامش می شود. طراحی داخلی مهدکودک باید به خوبی توسط یه یک تیم طراحی قوی انجام شود تا از رنگ بندی های صحیح استفاده شود. شما می توانید برای طراحی قسمت های مختلف مهد کودک خود با گروه مهندسی رگا ارتباط برقرار کنید و از تیم ما برای طراحی کمک بگیرید.
رنگ های مناسب برای طراحی داخلی مهد کودک
مهد کودک یک فضای بسیار مهم برای رشد کودکان می باشد. طراحی مهد کودک تاثیر بسیار زیادی در رشد خلاقیت و کنترل احساسات کودکان دارد. ما در این مقاله نکاتی برای طراحی مهد کودک را بازگو کردیم تا شما بدانید این طراحی چه اهمیت زیادی دارد. همچنان شما می توانید برای طراحی ساختمان خود به گروه مهندسی رگا مراجعه کنید.